שמרו על קשר
שמרו על קשר
רוצים עוד פרטים על היהדות הקראית? רוצים לקחת חלק בפעילות? צרו קשר ונחזור אליכם בהקדם:
מלוחייה
מרכיבים:
- עלי מלוחייה
- מרק עוף
- מלח
- מים
הוראות הכנה:
1. לנקות ולשתוף את העלים וליבש על מגבת יבשה (שעתיים)
2.לאחר שהעלים מתייבשים,טוחנים במטחנת בשר כמות הירק כוס וחצי.
3.לטגן שום בסיר נפרד ובסיר אחד לבשל את מרק העוף.
4.להוסיף כף כוסברה יחד עם השום
5.לטגן קלות
6.לקחת כוס וחצי של המלוחיה שהכנו
7.ולהעביר חצי מהסיר של המרק לתוך הסיר הקטן של השום ולערבב עם הכף ולהוסיף מלח לפי הטעם (10 דקות רתיחה)
בתאבון!